NaNaNa este locul ideal in care sa personalizezi o bluza


Nanana a devenit rapid unul dintre cele mai mari nume în personalizarea textilelor de pe piața din România. Marele succes se datorează în mare măsură ideii creative din care s-a născut brandul. Este o platformă online care permite oricărui artist vizual să-și deschidă propriul magazin online, unde își poate prezenta lucrările, care pot fi apoi imprimate pe articole precum tricouri, hanorace sau bluze personalizate, care pot fi apoi achiziționate.

Imprimare DTG cu tehnologie inovatoare

Pentru a imprima toate articolele de îmbrăcăminte expuse la NaNaNa cu lucrările artiștilor cu care colaborăm, folosim tehnologia de imprimare cu jet de cerneală color direct pe țesătură. Prin acest proces, cerneala pe bază de apă pătrunde direct în fibrele textile, factor care mărește rezistența imprimării în timp fără a afecta finețea și aspectul materiei prime. Un număr nelimitat de culori poate fi folosit fără riscul de suprapunere sau combinare. Este necesar să pre-asamblați materialul, ceea ce va face ca cadrul din jurul imprimării să aibă o nuanță ușor diferită de substrat. Cu toate acestea, acest lucru se estompează în timp și devine imperceptibil.

Imprimarea DTG necesită îngrijire specială

Pentru a te putea bucura cat mai mult timp de calitatea si estetica unui print perfect, este necesar sa se respecte cateva recomandari specifice date de producator si pe eticheta finala a produsului. In acest sens, factorul principal pentru protectia materialului, cat si pentru igiena de baza, este ca produsul sa fie spalat inainte de prima utilizare. Pentru a nu deteriora culoarea și aspectul de ansamblu al tipăritului, se recomandă spălarea acestuia cu capul în jos, de preferință manual, sau setarea mașinii la un program cu cât mai puține rotații, la o temperatură care să nu depășească 30° C, cu o cantitate mică de detergent; Este foarte important să nu utilizați înălbitor. În plus, trebuie evitate uscarea mecanică și spălarea chimică. Dacă este necesar, călcarea se va face cu capul în jos la cea mai scăzută temperatură posibilă.

Stanley Stella – Producător de îmbrăcăminte de top

Cele mai multe articole de îmbrăcăminte NaNaNa sunt furnizate de Stanley / Stella, un brand care produce îmbrăcăminte de calitate în mod responsabil și durabil. Materialul folosit, dacă nu procentul din compoziția 100% bumbac, este în toate cazurile derivații ale sale, adică un amestec de bumbac și materiale reciclate. Confortul oferit de astfel de produse este de cel mai înalt standard, iar calitatea și longevitatea sunt alte două avantaje care se situează la fel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *