Avantajele implanturilor dentare la preț cât mai convenabil pentru pacienții cu probleme stomatologice


Mulți oameni trăiesc fără dinții naturali cu ajutorul unei proteze dentare simple. Cu toate acestea, pacienții care doresc să-și înlocuiască dinții lipsă caută doar proteze fixe pe implanturi. Prin urmare, implanturile dentare la preț accesibil au început să devină populare în urmă cu 15-20 de ani, datorită numărului tot mai mare de pacienți care au optat pentru această soluție și apoi au povestit rudelor și prietenilor despre experiențele lor reușite.

Implantul dentar este o soluție durabilă, astfel încât fiecare ban în care investiți devine profitabil pe termen lung, deoarece implantul vă permite să realizați operații de implant dentar confortabile a căror durată de viață poate fi mai mare de 20-25 de ani. De asemenea, aceste implanturi dentare au preț foarte bun, mai ales dacă știți unde să vă adresați. Astfel, la Stoma Urgent vă venim în ajutor cu cele mai convenabile prețuri, ce pornesc de la minima sumă de 1000 de lei.

Pentru ce avantaje aleg pacientii implanturile dentare?

  1. Cel mai mare avantaj este că, prin intermediul implanturilor, poți mânca orice, fără excepție. Vei redescoperi plăcerea de a mesteca, vei putea chiar să muști un măr sau să mănânci o friptură.
  2. Nimeni nu va observa că aceștia nu sunt dinți adevărați.
  3. Îți pune zâmbetul pe buze, astfel încât nu va trebui să-ți mai pui mâinile la gură când ești cu prietenii sau familia.
  4. Este durabil. Implantul dentar este o adevărata investiție pe termen lung. Implanturile rămân stabile chiar dacă sunt susținute doar de un milimetru de os, spre deosebire de dinții naturali care în acest caz încep deja să se degradeze.
  5. Amplasarea implanturilor nu este dureroasă. Intervenția are loc sub anestezie locală care este foarte puternică. Cu toate acestea, dacă aveți o teamă de implantare, o facem și sub sedare conștientă, astfel încât dumneavoastră să nu simțiți nimic dureros, iar noi să ne facem munca mult mai ușoară.
  6. La Stoma Urgent, stomatologii vă pot asigura viitorul cu zâmbet frumos, chiar și forma și dimensiunea dinților de pe implanturi. La noi nu vei avea surprize neplăcute la finalul tratamentului.
  7. Implanturile se potrivesc la nivel osos aproape în toate cazurile. Rata de succes la Stoma Urgent este de una considerabilă!
  8. Nu provoacă reacții alergice. Sunt fabricate din titan, care este un material biocompatibil, deci nu provoacă alergie la metale.
  9. Dacă aveți mai mulți dinți lipsă unul lângă altul, nu trebuie înlocuit fiecare cu un implant, deoarece implanturile dentare pot servi drept suport pentru o punte.

Nu în ultimul rând, cel mai mare avantaj pe care îl aveți la Stoma Urgent este că puteți opta pentru un implant dentar la preț foarte convenabil, care să vă asigure un zâmbet fără cusur toată viața.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *