Events Garden – cel mai bun loc pentru nunți sau botezuri în anul  2022


Alegerea unui loc pentru cel mai frumos eveniment din viața ta nu a fost niciodată mai ușor acum că cei de la Event Garden au decis să se extindă. Locația aceasta este soluție grozavă pentru toate evenimentele din București sau din Ploiești, oferind o serie complexă de servicii pentru botezuri sau întâlniri corporative, gândite în așa fel încât să se potrivească bugetului și cerințelor tale. Alege să comemorezi cele mai frumoase momente din viață ta într-un cadru de vis și cucerește-ți papilele gustative cu meniul de botez din Ploiești și mai ales cu preparatele propuse de cei de la Events Garden. De câțiva ani cei de aici organizează diverse evenimente, având grijă să le pună la dispoziție clienților lor toate cele necesare, pentru a se asigura că aceștia vor reveni la ei ori de câte ori doresc să se bucure de un moment fericit din viață.

Proximitate spațială și servicii de excepție

În primul rând, motivul cel mai frecvent pentru care Events Garden by Nabucco se află în topul preferințelor pentru organizarea unor evenimente precum nunțile sau botezurile, este referitor la faptul că sala este foarte aproape de capitală, dar și de orașul Ploiești. De exemplu, bucureștenilor le este ușor să ajungă la salon, întrucât timpul necesar pe care trebuie să îl parcurgă cu mașina este de numai 50. Cu alte cuvinte știm cât de relevant este factorul proximității pentru organizarea și luarea în considerare a unei locații de eveniment.

Costuri rezonabile pentru toate buzunarele tinerilor

Prin urmare, locația Events Graden este ideală pentru cei care doresc să aibă parte de servicii de excepție la prețuri foarte bune. Aici descoperiți prețuri meniu de botez în Ploiești care mai mult ca sigur se vor încadra într-un buget pe care îl aveți. De asemenea, aici te poți bucura cu adevărat de frumusețea evenimentului într-un cadru modern cu mâncare și vin delicios, dar și cu un peisaj natural de poveste.

Facilități de ultimă generație

Între timp, pentru cei care călătoresc pe distanțe lungi pentru a participa la evenimentele găzduite de Event Gardens se vor pune la dispoziție o serie de facilități suplimentare. Începând cu luna aceasta locația va oferi oaspeților un hotel cu 18 camere unde se pot odihni și relaxa. Așadar, dacă aveți oaspeți care doresc să stea peste noapte aceasta va fi o opțiune care va fi disponibilă și foarte bună pentru a fi luată în considerare.

Transport asigurat pentru invitații tăi

În ceea ce privește transportul către și dinspre București, ei de aici mizează pe introducerea unei forme de transport de tip autocar care să fie facilă pentru cei care au mai mulți invitați din capitală.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *