Asculta oriunde si oricand ceea ce te intereseaza


Acum este atat de simplu sa fii informat in orice moment cu privire la ceea ce iti starneste semne de intrebare. Noile dispozitive de pe piata vin in ajutorul tau cu zeci de modele pentru produsele de care ai nevoie. Cand vrei sa detii controlul oriunde te-ai afla, apeleaza la solutiile inteligente de la iuni.ro si vei descoperi cat de usor este sa fii mereu informat cu privire la ceea ce reprezinta interes pentru tine.

Descopera noua gama de microfoane spion gsm pentru a putea asculta oriunde si oricand ceea ce iti starneste curiozitatea. Acestea pot fi deghizate in orice obiect din casa, masina sau chiar si din vestimentatia ta fara a starni nici cea mai mica urma de suspiciune. Le poti integra intr-un obiect obisnuit de prin casa atunci cand vrei sa iti supraveghezi cu usurinta copii sau atunci cand ai banuieli cu privire la anumite situatii mai putin placute.

Functii de ultima generatie

Aceste microfoane spion gsm sunt dotate cu un numar impresionant de functii care iti vor usura cu mult munca. Cartela GSM poate fi folosita in orice retea de telefonie mobila si te ajuta sa poti asculta cu usurinta ceea ce se intampla. Unele modele au parte atat de tehnologia GSM, cat si de cea LBS, astfel incat sa poti localiza mai usor persoanele pe care le asculti. Acesta iti ofera o locatie aproximativa si nu poate detecta cu exactitate locul in care se afla persoana respectiva.

Printre alte functii utile se numara activarea vocala, astfel incat atunci cand microfonul detecteaza zgomot in apropierea sa, acesta va suna la numarul setat de catre tine pentru a te informa cu privire la informatiile pe care le inregistreaza. Astfel, nu te va ajuta sa economisesti timp important si te va anunta doar atunci cand este nevoie sa fii atent.

Utile pentru un plus de siguranta

Atunci cand iti faci griji ca cineva ti-ar putea fura masina sau ca ar intra prin efractie in biroul tau, aceste microfoane spion gsm sunt de un real ajutor. De fiecare dat cand simti nevoia sa verifici daca lucrurile tale de valoare sunt in siguranta, trebuie doar sa apelezi dispozitivul si vei auzi tot ceea ce se intampla in jurul lui pe o raza de pana la 7 metri.

Chiar si atunci cand lasi in grija cuiva casa, gradina sau masina, fie de la o campanie de specialitate, fie o persoana mai mult sau mai putin cunoscuta, poti apela cu incredere la ajutorul unui astfel de produs de cea mai buna calitate. Investitia sa va fi una semnificativ mai mica, comparativ cu beneficiile pe care ti le va aduce. Apeleaza la un ajutor de incredere atunci cand pleci in concediu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *